Det helt op til dig selv hvad du vil komme i den for at du synes den er lækker. Jeg kan godt lide at der er godt med fyld i som passer sammen og giver en masse smags-nuancer, lige som en sandwich
Har man lyst kanman også tilsætte spinat, bacon eller revet ost i sin cocotte. Ingredienserne har man altid på køl og retten kan varieres i det uendelige
Her bruges den i en "sandwich", hvilket du også sagtens kan gøre med en rigtig sandwich, fx en med kylling, røget laks, æg og rejer, med hamburgerryg eller med fiskefrikadeller
Og det er endda nemmere, for her kan du se, om retten har fået nok, det er lidt svært med det blødkogte æg, hvor du er nødt til at slå hul på skallen, før du er helt sikker
Du kan også sagtens lave en portion og have det med på madpakken over flere dage. Placer dem på et stykke køkkenrulle, så det kan suge overskydende olie
Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene medjulefrokoster og hvad der ellers hører til
Som du måske kan fornemme så er jeg ret vild med vafler. Falafel og vaffel kan sagtens gå hånd i hånd. Det er nemt at lave veganske vafler helt uden æg, så længe man har et godt vaffeljern med slip let funktion
Når vi er ude og handle ryger der gerne et par bøtter i kurven – vi er ikke helt enige om hvad vi foretrækker, og da de altid er på tilbud, sker der jo ikke noget ved at hive en ekstra med hjem