En ægte søndag er derfor velegnet til at lave noget mad, der ikke er alt for besværligt, men samtidig har man tid til at lade det stå og simre i lang tid, så det får en rigtig god smag
Kom kødet op i gryden sammen med , tomat sovsen og til sidst bønnerne. Verdens andens stærkeste chili vokser i vores drivhus lige nu , Trinidad Scorpion Moruga Blend og den skulle da selvfølgelig i en chiliconCarne
man kan også presse lidt frisk limesaft over hele retten. Mens bøfferne står og kommer sig over chokket af stegningen, sauterer du løg, hvidløg og chorizopølsen, indtil løgene er bløde, og det hele er godt blandet
Det er derfor skønt, at have gode og sunde rester i fryseren som man kan "brygge" videre på. Jeg har været så heldig, at have skrabet en omgang forkølelse og hoste til mig - og det er vist en lidt genstridig en af slagsen
Har været mange steder for at finde en opskrift der passer lige til os. Krydderierne blev ristet i gryden i lidt olie og tilsat løg , hvidløg og peberfrugten
Hæld rapsolien på en pande og tilsæt den halve chili og laurbærblade. Tilberedningstid. Chiliconcarne. Start med at hakke dine chilier (med undtagelse af en halv) fint
Krydderierne og selve fremgangsmåden er som den plejer, men den bliver aldrig helt som sidste gang, da jeg bruger hvad vi har af forskelligt grønt i køleskabet
Jeg er vild med gryderetter, man kan eksperimentere med, og som kan stå og passe sig selv på komfuret, så der er mere tid til at underholde sine gæster, få ordnet vasketøjet eller – nå ja – ligge på sofaen og slappe af, indtil maden praktisk talt serverer sig selv