Jeg spiste Stegte asparges til, men grønsagerne kan være hvad end du lige har i køleskabet. I dag bevæger vi os temmelig langt væk fra den traditionelle danske mad
Når du skalgrille fisken, skal du sørge for, at grillen er supervarm. Salaten kan med fordel laves et par timer, før den skal spises (opbevares på køl)
Engang i mellem, så skal det hele bare laves på grillen, så vi kan være max udendørs. Du kan også sætte din foliebakke på direkte varme, så skal du bare passe den og vende grøntsagerne flere gange
I løbet af sommeren kan man pludselig godt få spist en masse kød og ikke helt så meget grønt, så nogengange skal der en ren grøn middag på menuen hos os
Viskal bruge masser af varme, så tænd et fuldt rør kul og kom dem i grillen til inddirekte varme. Drypbakken stilles tilbage i grillen under anden og fonden kan så reduceres og tilføres fløde og rødvin efter smag mens vi venter
Det skal være skud fra rødgran – der er vist noget om, at de andre indeholder nogle giftstoffer (om end i små mængder), som man skal være lidt påpasselig med – her må du selv lige læse op på lektien