I får ikke meget mere herfra i dag, da jeg skal i gang med at forberede nogle papirer, som jeg skal have med til Filadelfia senere på ugen, hvor jeg skal have lavet en ny nerveledningsundersøgelse
Bruger du en anden, som skalkogelængere eller kortere, så må du frem med lommeregneren for at finde ud af, hvornår du skal i gang med denne del af processen i stedet for
Opskriften på wontons, som jeg har ladet mig inspirere af, stammer fra Hong Kong, hvor de bliver lavet af rejer og svinekød, og serveres i en nudelsuppe bestående af både kylling- og svinebouillon samt tørrede rejer
Da jeg begyndte at lave grøntsagsspaghetti for tre år siden, kunne jeg kun købe min maskine gennem en Rawfood hjemmeside, som er tilknyttet udlandet, men i dag kan du gå ned i din lokale isenkrams-forretning såsom Kop og Kande, Inspiration og Imerco, hvor der findes forskellige varianter af denne
vask og skrub skallen, og fjern det lille ‘skæg’ imellem skallerne, (brug den sløve side af en kniv og hiv i den retning, hvorskallerne åbner sig – skægget er væk, når du også ser det hvide stykke i enden – ellers er det knækket)
Alle ingredienserne til suppen skæres ud i mindre eller større stykker, og tilsættes til en passende gryde, hvor vandet er i kog (vandet skal lige akkurat dække grøntsagerne)
Forskellen på karrysovsen og alm krydret sovs, er at karryen skal med fra starten. Her får den lidt ekstra vand, også har jeg en lille portion suppe, som kan suppleres med grønt, rejer eller f
Det er nok mere optimalt til en særlig aften, hvor du har god tid. En ordentlig skudefuld forskellige skaldyrsskaller (rejer, hummer, krabbe, jomfruhummer osv
Når retten skal laves færdig, bringes suppen i kog, fisken tilsættes, og suppen bringes atter i kog, hvorefterrejerne kommes i, og resten af opskriften følges til ende