Hvordan gør man mere luftige opskrifter

Luftige chokoladeboller

Luftige chokoladeboller

T. i. n. g. e. n. e. g. å. r. l. i. d. t. s. l. ø. v. t. h. e. r. h. j. e. m. m. e. f. o. r. t. i. d. e. n. ,. f. o. r. d. i. j. e. g. i. n. g. e. n. e. n. e. r. g. i. h. a. r. o. g. C. h. r. i. s. t. i. a. n. h. a. r. m. e. g. e. t. a. t. s. e. t. i. l. p. å. a. r. b. e. j. d. e. t. ,. s. å. v. i
Luftige gulerodsboller

Luftige gulerodsboller

Drys eventuelt med kerner, havre eller mel, hvis du ønsker et mere rustikt look. Han svarede hurtigt mine luftige gulerodsboller
Lækre luftige boller

Lækre luftige boller

Hvis man ønsker lidt mere bid i bollerne, kan man tilføje kerner eller revet gulerod – kun fantasien sætter grænser Ingredients
Luftige LCHF mandelboller

Luftige LCHF mandelboller

Mandelmel, fiberhusk, kardemomme, salt og bagepulver blandes sammen. Æggen slås ud i en skål og piskes luftige med elpiskeren
Luftige kardemommesnegle

Luftige kardemommesnegle

Manden skulle holde møde, og jeg havde lovet ham, at bage en omgang snegle. Nybagte luftige kardemommesnegle med kanel, er der noget bedre
Luftige grove burgerboller

Luftige grove burgerboller

Det gør det hele lidt mere overskueligt, at skulle lave lækre boller som først skal formes den efterfølgende dag
Luftige grove burgerboller

Luftige grove burgerboller

Det gør det hele lidt mere overskueligt, at skulle lave lækre boller som først skal formes den efterfølgende dag
Lækre luftige boller

Lækre luftige boller

Man kunne kalde dem en lidt grovere udgave af fødselsdagsbollen. OPSKRIFT PÅ LÆKRE LYSE OG LUFTIGE BOLLER MED FULDKORN OG ØLANDSHVEDE
Luftigt og lækkert surdejsbrød

Luftigt og lækkert surdejsbrød

At arbejde med surdejen er virkelig spændende, og det er fascinerende at se hvordan denne levende organisme får dejen til at hæve flot op og give de her store fine lufthuller i brødet
Store, luftige boller med italiensk hvedemel

Store, luftige boller med italiensk hvedemel

T. i. l. l. y. k. k. e. m. e. d. f. ø. d. s. e. l. s. d. a. g. e. n. ,. L. i. s. b. e. t. h. ). I. d. a. g. e. r. d. e. t. C. h. r. i. s. t. i. a. n. s. m. o. r. s. f. ø. d. s. e. l. s. d. a. g. V. i. e. r. i. n. v. i. t. e. r. e. t. u. d. a. t. s. p. i. s. e. i. a. f. t. e. n. ,. m. e. n. d. e. t
Luftige chaiboller

Luftige chaiboller

Så jeg vil foreslå, at du gør det samme. Her er det muligt, du enten skal bruge lidt mere eller mindre (se konklusion)
Luftige suppehorn (kuvertbrød)

Luftige suppehorn (kuvertbrød)

S. o. m. l. o. v. e. t. e. r. j. e. g. n. u. t. i. l. b. a. g. e. m. e. d. o. p. s. k. r. i. f. t. e. n. p. å. d. e. g. o. d. e. s. u. p. p. e. h. o. r. n. ,. j. e. g. f. i. k. b. a. g. t. i. g. å. r. S. o. m. j. e. g. s. k. r. e. v. i. g. å. r. ,. e. r. d. e. t. n. o. g. l. e. d. e. j. l. i. g. e
Luftige grovboller

Luftige grovboller

Det ved jeg jo godt ikke kan bruges af andre, men min pointe er, at når man finder ud af, hvordan dejen skal føles, når den er “rigtig”, så er det nemt at blande en dej og få gode boller ud af det – uden opskrift