Varm fløden op til lige under kogepunktet og hæld den dernæst ned tilchokoladen i en tynd stråle, mens du konstant laver små cirkulære bevægelser med en dejskraber i bunden af skålen
Jeg har fundet ud af, at hvis jeg laverden et par millimeter tykkeres på midt på, og helt tynd i siderne, så holdes fyldet lettere inde, og bollen revner ikke under bagningen
I dag er jo fastelavnsmandag og den dag de fleste institutioner holder fastelavn og slår katten af tønden, og så kunne du måske få lyst til at servere lune fastelavnsboller for de små udklædte banditter i eftermiddag
Imenskagen bager, laver du marengsen. På min egenkagefavoritliste kommer der ganske vist mangekagerinden jeg når til Bedstefars Skæg, men det skal da bestemt ikke afholde mig fra at glæde min mor Den var i øvrigt tilhendes strikkeklub, så jeg var ikke engang inviteret tilkagespisningen… Min mor og hendes strikkeklub synes, Bedstefars Skæg er en fantastisk kage, så hvis du er i samme båd, kommer der her (endnu) en opskrift på den gamle klassiker – dog med et tvist, da jeg sneg lidt appelsin og lidt marcipan i kagedejen… Det havde de luret i min mors strikkeklub, menden fik nu ros med på vejen alligevel
Sådan laver du crème brûlée. Det er sukkeret oven på desserten, man brænder af, så det karamelliseres. Den skal sættes helt tæt på indersiden af skålen, så den lige rør ved cremen
siden vist hvordanman kunne betrække balloner ud over fyrfadsstager og nu. Karen Volf laver også. bog]Når man har en stor kærlighed til bøger og alle de
Jeg laverden ofte når jeg har nogle gulerødder jeg skal have brugt - det sundeste ville nok være at skære dem i nogle stænger eller noget, men det ligger bare ikke rigtigt til mig
vask og skær frugten i tern/stykker, skrab kornene ud af vaniljestangen og vend det med sukkeret og appelsinsaften, hæld det over frugten og lad den trække i saftenimens du laverdejen
Sådan laver du cremen. Sådan laver du kagen. Sukker – der findes mange produkter på markedet, der kan erstatte sukker, men husk at chokolade også kan indeholde sukker, så tjek lige på varedeklarationen
Jeg lavergrøden med enten kokosmælk eller mandelmælk. Jeg laver min chiagrød i en ret simpel udgave og tilfører derefter smag efter behag lige fra smagen af frugt bær, kakao eller karamel (kondenseret mælk)
Bliver der noget karamel tilbage, kan det gemmen i køleskabet, og næste gang du laver finde cupcake med lækker flødeostetopping vil et drys af karamel give dem et ekstra pift
muffins vi kender og ofte laver. Kom alle ingredienserne op i en skål og mix det hele sammen med en gaffel eller håndmixer til det bliver enensartet masse
Karenlaver ikke meget brugs-keramik, menhendes værker er i sandhed en fryd for øjet. Det er faktisk mest fordi den her chokoladekage med kakaomælk har bedst af at stå lidt, indenman sætter tænderne i den, og så er fredag jo for sent at gå i gang…
Jeg laverden altid dagen før. Karamellen kan bruges tilmange andre ting endkagen, fx. Denne brownie lavet på hvid chokolade, fyldt med hindbær og toppet med en lækker cremet karamel smelter alle kagehjerter … og det vil jeg stille garanti for