Jeg elsker smoothies og laver dem faktisk stort set dagligt. Det går virkelig godt i spænd med mange forskellige sommerbær og giver et fantastisk twist
Jeg har fundet ud af, at hvis jeg laver den et par millimeter tykkeres på midt på, og helt tynd i siderne, så holdes fyldet lettere inde, og bollen revner ikke under bagningen
mange blandet vores familie og venner der gør. kærnemælk (eller mælk). men tænkte så - den kan man da også lave som en muffin, så blev til disse lækre Muffin a la Drømmekage
Men når man som mig ofte laver koldskål, så er det nok meget fint med et sundere alternativ. Når solen skinner og man pludselig kan gå udenfor uden at fryse – SÅ er det altså koldskåls-tid
Så jeg sammensatte selv en opskrift – og det er ikke sidste gang jeg laver den. Jeg læste rigtig mange opskrifter igennem, inden jeg bagte – men enten så syntes jeg der var for meget olie i eller også var der slet ikke noget i
Den er ikke så sød og tyk, som dem man køber, men det er et godt alternativ. Jeg besluttede i går aftes, at jeg ville lave koldskål, og når manlaver af 1L kærnemælk og 1L A38, så bliver der altså en del tilovers til kommende dage. – 1L kærnemælk, 1L A38 – smag til med lidt vaniljepulver og stevia, blend evt. Her foretrækker jeg Isis Müsli, som ikke er fyldt med en masse sukker 1L kærnemælk. 1L kærnemælk, 1L A38 – smag til med lidt vaniljepulver og stevia, blend evt