Træstammer, åh træstammer. Det er og bliver en alltime favorit for mig. Desuden er den bare perfekt at lave, hvis du tilfældigvis har en masse kagerester tilovers
1. Bland mel, sukker, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen i en skål. 2. Smuldr det bløde smør sammen med de tørre ingredienser og tilsæt til sidst et æg
Sukker og æg piskes luftigt. Mel og margarine røres skiftevis i æggemassen. Hældes i en smurt tærteform. Fintsnittede æbler (eller anden frugt) og hakkede nødder drysses ovenpå dejen, samt lidt sukker og kanel
Jeg er fuldstændig vild med den kombinationen, og det er sådan en kage, du sagtens kan lave dagen før – den bliver faktisk næsten kun bedre af at stå på køl
Kagen er sund fordi, at den bidrager med en masse næringsstoffer, som kroppen kan bruge positivt – i modsætning til kager der er fyldt med raffineret sukker og mættet fedt
F. o. r. l. e. d. n. h. a. v. i. m. b. g. s. å. j. '. ø. t. k. ). ,. O. y. f. p. æ. -. u. T. I. c. A. w. x. B. 1. 0. 4. 2. 3. 5. P. R. S. M. /. 8. J. Ø. 6. N. U. G. W. C. E. y l
Lækker, svampet, glutenfri banankage uden tilsat sukker – mums. Nå, men tilbage til søndagens eftermiddagskage som i dag er en svampet, smagfuld, sød og samtidig syrlig glutenfri banankage med et tykt lag mørkt chokolade
En svampetbanankage med chokolade overtræk er altid et hit. banankage med chokolade overtræk. The post Svampetbanankage med chokoladeovertræk appeared first on Kokkerier med passion
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.