En smagfuld og lækker lille cookie! Jeg var til at starte med ikke særlig interesseret i at “ødelægge” en skøn chokoladecookie med lakrids, men da jeg så opskriften fra Johan Bülow, tænkte jeg, at det skulle prøves.
Cookien smager først af dejlig mørk chokolade, som efterfølgende bliver erstattet af en mild lakridssmag – viiiirkelig vanedannende kombination! Derudover er den sprød og har et fantastisk bid.
Man kan jo lave dem i de størrelse, man har lyst til, men jeg foretrækker små fine cookies
L. a. k. r. i. d. s. e. n. å. b. l. v. t. o. g. m. ø. f. C. u. H. æ. p. y. h. O. ,. -. D. j. ". B. 3. 0. F. z. V. é. c. T. U. R. I. N. E. (. M. ). J. S. 2. 1. G. W. A. w. 4. –. ”. P. 5. 6. /. k L
Jeg fortsætter succesen, denne gang med min version af lakridskarameller. Lig det på et spækbræd og bank bolskerne i stykker med en hammer eller en kagerulle
Jeg har længe gerne ville gøre CookieCrumble kunsten efter med hjemmelavet lakridssirup. Men den salte er helt fantastisk, så den skal helt sikkert laves igen og jeg skal da også forsøge mig igen med den søde ved anden lejlighed
Dette indlæg er på ingen måder lavet i samarbejde medLakrids – Johan Bülow. Et par gange om året kommer der nye sæson/højtids versioner og denne sommer står den på Summer – lakrids overtrukket med hvid chokolade og hyldeblomst
Så jeg lavede marengs medlakrids. 4 tsk lakridspulver – der findes mange forskellige slags, men jeg har fået en fra Johan Bülow i gave. Pisk 2 tsk lakridspulver i (smag til om du synes der skal mere i). marengsmassen i en sprøjtepose med en stjernetylle, du kan også forme kyskagerne med 2 tsk. Drys lakridspulver over marengsen og bag dem i ovnen ved 100 grader i ca. 4 tsk lakridspulver
H. e. r. m. d. t. s. i. n. l. æ. g. o. f. ø. a. h. ,. k. v. D. c. p. b. y. u. å. C. (. 2. 0. ). 1. 5. ½. 4. S. K. T. N. j. 3. 6. -. P. M. –. G. F. I. O
Posted on juni 1, 2015 by Maiken Larsen in Desserter, Proteinbarer, Snacks. Findes der noget mere fristende at have i køleskabet end hjemmelavet proteinbar
For kort tid siden, lagde jeg opskriften ind på Lakrids is med Tangsalt. Samtidig er denne både lavet som ispinde samt en utrolig cremet og lækker is med chokoladegitter
For kort tid siden, lagde jeg opskriften ind på Lakrids is med Tangsalt. Isen her kan både laves som ispinde samt en utrolig cremet og lækker is med chokoladegitter
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. m. h. ,. a. M. l. v. d. g. H. u. æ. b. ). J. å. y. N. j. ø. 1. I. –. 2. -. 3. (. 8. c. E. S. B. /. L. 0. 5. F. T. P. K. O. R. V. z. Ø. G. w. +. A. 9. ) l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.