Jeg bruger altid ghee til mine indiskeretter, det smager bare mere af indisk mad end med olie. en indisk korma kan være alt mulig stegt kød, piftet op med forskellige krydderier som så simrer i en cremet sauce
Retten kræver en del tørre og friske krydderier, men har du først indkøbt dem, så er du godt sat op til at lave skønne indiske og pakistanske retter resten af efteråret og vinteren med
Saucen er en typisk masala, hvilket er en specifik retning/region indenfor indisk madlavning. Som med al indisk mad indgår der en række krydderier, som du måske ikke lige har, men jeg kan kun anbefale at få dem købt, hvis du som jeg er vild med det indiske
En ret jeg virkelig holder meget af er biryani som faktisk er en meget misvisende betegnelse - den er slet ikke indisk, men sydøst-asiatisk og arabisk og er egentlig en betegnelse for en risbaseretretmed kød, æg, fisk og/eller grøntsager - kort sagt - det basale fundament i en masse landes måltider
Karry (indisk). Spises med flute eller brød . Denne ret rækker til 4 personer som hovedret. Hakket fricandeau 2 stk Løg eller zittauerløg. 400 g Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt
Opskrift på retten kommer senere. Prøv den med lamme- eller oksekød i tern og kokosmælk. Når skindet er sort lægges de i en skål og overdækkede med film