Pisk fløden stiv, og vend den forsigtigt sammen med cremefraichen. Smør cremen ud over kagen. Skær frugterne i skiver, og fordel i lag på toppen af kagen
Pynt kagen med friske jordbær, mini marengs og citronmelisse inden servering. Skær bærrene i halve og placer dem langs kanten i springformen, så de står tæt og med skærefladen mod kageplasten
Kagen skal bages bagen før den skal serveres, eller meget tidligt på dagen. frysetørrede jordbær. Skru ned til lav varme, tilsæt fløden og kog karamellen godt igennem
Jeg varmede lagen lidt op i en gryde og tilsatte to udblødte blade husblads, da det hele var smeltet godt sammen, lagde jeg de skivede jordbær i mønster på kagen og hældte den nu lune lage over
Lun æblekagemed/fløde eller cremf. Nem og lækker æblekage med smuldredej. Æble brødet som er længere nede på bloggen blev også serveret på æblets dag i lørdags med lækker marmelade fra Nicolas Vahé (Jordbær/Mint marmelade)
Med i kufferten er for tidens mest foretrukne opskrifter fra Lise Faurschou (hun er vild med økologi og grøntsager og forfatter til Økologiske fodspor på køkkenbordet) og Alette Bertelsen (hun er en knag til det med kager og forfatter til Kager der smager)
Få inspiration til flere kaloriefattige og lækre opskrifter på kager og desserter her . Pisk fløden til skum – tager længere tid end normalt når det er madlavningsfløde