Pisk æggehviderne næsten stive med den ene spiseskefuld sukker. Den første kage var en kakao macaron med skovbærganache med udgangspunkt i Mette Blomsterbergs opskrift
Dem der kender mig, ved at jeg ikke nøjes med en kage når der inviteres til fødselsdag. Halvdelen af flormelis røres sammen med smøret indtil det er godt blandet
Mandler og hasselnødder køres i foodprocessoreren til det er har den rette konsistens, fint med bid. Disse muffins er fyldt med sunde ingredienser og uden almindelig sukker
Pynt kagenmed lidt hakkede blandede nødder og lidt kokosmel eller kokoschips, hvis du har det. Befri dadlerne for sten og blend dem sammen med bananerne i en foodprocessor
100 gram kold smør 150 gram mel1½ spsk sukker (kan undværes hvis du ikke laver kage)1 knsps salt½-1 æg. 1½ spsk sukker (kan undværes hvis du ikke laver kage)
I en foodprocessor blendes til hele mandler til fint mel, hvorefter "melet" hældes i en "Margrethe-skål" sammen med kakao, appelsinskal, bagepulver og salt
Kom Oreo kagerne i en foodprocessoren og kør til kagerne er knust til en fin masse. Alternativ, kom kagerne i en plastikpose og knus dem fint med en kødhammer
Put de frosne hindbær i en gryde sammen medsukker og agar agar. Som sagt smager denne kage himmelsk med syrlig-sød hindbærmousse og fyldig chokoladebund