Inde i køkkenet så vi en kagemed rabarber, marcipanog chokolade. Jeg søgte lidt inspiration på nettet, og endte med at tage udgangs punkt i en opskrift med alle “normale” ingredienser, så så blev udskiftet lidt på må og få
Kombinationen af den svampede rabarberkagemed sødme fra marcipanog et lille snert af frisk ingefær sammen med de lidt syrlige rabarber og små vaniljeprikker passer super fint sammen
For mig behøver julen ikke være fyldt medmarcipan – er vild med denne opskrift på dadelkugler. Start med at stege dadlerne kort på panden så de bliver lidt bløde – gør dem lettere at blende
Du kan altid bruge det igen til kage, ny temperering, varm chokolade eller lign. Alle mine er med vaniljeskum ogmed frysetørrede jordbær, hindbær, lakridspulver ogkokos på toppen – MUMS
Den ene som en fodboldbane med en grøn kokosglasur, hvide glasur linjer, flag og en marcipanbold, og den anden som en stor fodbold med hvid og brun glasur, og så den klassiske fødselsdagstekst i grøn
Victorian sponge cake (rød), som jeg brugte til flagkage til min søns fødselsdag, chokoladekagerester fra vores sommerferie, et par giftkagemuffins (blå) og lyse makronmuffins med mørk chokolade
Jeg lavede en helt simpel flødebolle medkransekagebund, vaniljeskum og pyntede dem medkokos. I lørdags skulle jeg have tøsemiddag, og da der jo som bekendt har været hedebølge i Københavnsområdet, ville jeg ikke ud i desserter, der bestod af store tunge kager eller nogetmed meget smør
Hun drister sig dog til at kalde det kage. Lækre konfektstykker med chokolade, kokosog karamel. Nu med under to måneder til jul, er det vist på tide at tune ind på konfektfrekvensen, når der bages og årets første konfektknas er bagt – og smagt