Den færdige lagkage – pyntet helt simpelt med nøddecrunch, friske hindbær og marcipan. Lad hele tiden båndet være løst på bordet ved at drysse jævnligt medflormelis
I. s. i. d. t. e. u. g. h. a. v. C. r. n. f. o. æ. l. p. å. b. ø. m. y. D. ,. 8. j. J. k. S. c. G. F. x. z. M. T. V. H. -. O. ). B. (. 2. 5. 1. ½. 3. 4. 0. L. /. R. K. P. E. 7. >. N. ". ♥
Rør til sidst flormelismed kogende vand til en glasur og dekorer sneglene. Smelt smørret ved svag varme, tilsæt mælken og lun blandingen til fingervarmt
Når smør og chokolade er smeltet røres det sammen medmarcipanen forsigtigt i æggemassen. Som I nok kan se med dette indlæg, er han stadig i maven, hvorfor ved jeg ikke
Tilsæt æg, salt og sukker og rør hvedemel i lidt ad gangen. Dejen til sneglene er forholdvis simpel, men så er de fyldt masser af remonce, hvor jeg har vendt godt med revne æbler og marcipan i, der gør sneglene fugtige og får fyldet til at fylde mere – helt perfekt til brunch, eftermiddagskaffe eller som et sødt indslag om aftenen
S. å. b. l. e. v. d. t. n. i. g. w. k. o. a. u. r. s. j. m. ø. p. ,. F. D. æ. f. y. c. h. O. I. /. 2. 0. 4. (. ). 3. C. ½. T. M. H. 1. -. 5. N. 8. 6. P. J. ) l
Herefter kommes den i en springform, foret med bagepapir og smurt på kanterne. Tuc kiksene knuses, marcipan skæres i meget små stykker og mandlerne skal hakkes, alt dette og bagepulveret vendes i æggehvide-sukker blandingen
Når smør og chokolade er smeltet røres det sammen medmarcipanen forsigtigt i æggemassen. Kagen kan på mange måder minde om en mazarinkagemed chokolade, den er dejlig blød og har en skøn konsistens fra marcipanen