Kage med marcipan uden mel opskrifter

Kage med æbler og marcipan

Kage med æbler og marcipan

Server den lun, drys medflormelis og cremefraiche. Sigt hvedemel, kanel og bagepulver i dejen og rør det sammen
Hindbærtærte med marcipan

Hindbærtærte med marcipan

I. s. i. d. t. e. u. g. h. a. v. C. r. n. f. o. æ. l. p. å. b. ø. m. y. D. ,. 8. j. J. k. S. c. G. F. x. z. M. T. V. H. -. O. ). B. (. 2. 5. 1. ½. 3. 4. 0. L. /. R. K. P. E. 7. >. N. ". ♥
Kanelsnegle med æble og marcipan

Kanelsnegle med æble og marcipan

Rør til sidst flormelismed kogende vand til en glasur og dekorer sneglene. Smelt smørret ved svag varme, tilsæt mælken og lun blandingen til fingervarmt
Othello – kagen over alle lagkager!

Othello – kagen over alle lagkager!

I dag fylder min ældste søn 21 år. Nu kan han kalde sig ‘voksen’ i de fleste dele af verden, men for mig vil han altid være ‘min lille dreng’
Endnu en kage

Endnu en kage

Kagen toppede vi med kandiserede pekannødder, som faktisk bare var karamelliseret sukker på en pande, hvor der blev vendt nødder i
Marcipan + chokolade = ventekage

Marcipan + chokolade = ventekage

Når smør og chokolade er smeltet røres det sammen medmarcipanen forsigtigt i æggemassen. Som I nok kan se med dette indlæg, er han stadig i maven, hvorfor ved jeg ikke
Kanelsnegle med æble og marcipan

Kanelsnegle med æble og marcipan

Tilsæt æg, salt og sukker og rør hvedemel i lidt ad gangen. Dejen til sneglene er forholdvis simpel, men så er de fyldt masser af remonce, hvor jeg har vendt godt med revne æbler og marcipan i, der gør sneglene fugtige og får fyldet til at fylde mere – helt perfekt til brunch, eftermiddagskaffe eller som et sødt indslag om aftenen
Fragilite roulade med marcipan roser :)

Fragilite roulade med marcipan roser :)

S. å. b. l. e. v. d. t. n. i. g. w. k. o. a. u. r. s. j. m. ø. p. ,. F. D. æ. f. y. c. h. O. I. /. 2. 0. 4. (. ). 3. C. ½. T. M. H. 1. -. 5. N. 8. 6. P. J. ) l
Lækkerier til kaffen - TUC kagen

Lækkerier til kaffen - TUC kagen

Herefter kommes den i en springform, foret med bagepapir og smurt på kanterne. Tuc kiksene knuses, marcipan skæres i meget små stykker og mandlerne skal hakkes, alt dette og bagepulveret vendes i æggehvide-sukker blandingen
Sarah Bernhardt kager

Sarah Bernhardt kager

pisk det kolde chokolade creme kort op med en håndmixer. skær marcipanen i små stykker tilsæt flormelis og æggehviden lidt af gangen,
Sol, pinse og endnu en kage.

Sol, pinse og endnu en kage.

Når smør og chokolade er smeltet røres det sammen medmarcipanen forsigtigt i æggemassen. Kagen kan på mange måder minde om en mazarinkagemed chokolade, den er dejlig blød og har en skøn konsistens fra marcipanen
Kirsebærblomst Kage

Kirsebærblomst Kage

Overtræk det med folie, men husk at folien skal gå helt ned og røre cremen, så der ikke dannes kondens
Snegle med marcipan og lemon curd

Snegle med marcipan og lemon curd

Lad kagen afkøle og kom derefter glasuren på. Der er ikke noget som lune snegle med fyld af marcipan og sød lemon curd