Forleden fik vi en skøn æblekagemedsmuldredej som af slutning på en god middag. Denne kage kan serveres som dessert med vanilleis eller som kage til kaffen med flødeskum
Rabarberkagen her er en såkaldt crumble-kage – altså lavet medsmuldredej. Det er sådan en kage, du sagtens kan gå i gang med et par timer, før gæsterne kommer – hvis du altså har rabarber, alle de andre ting er noget de fleste har i huset
Tilsæt æg, salt og kokosolie og pisk det sammen med en elpisker, så du får en smuldredej. – Jeg har lavet en liste med idéer i bunden af indslaget, men skriv gerne en kommentar i bunden med dit yndlings fyld, så vi kan inspirere hinanden
Start med at lave smuldredejen. Opskriften på selve smuldredejen kan også bruges over andre frugter f. Start langsomt op med denne skønne og nemme æblekagemed crumble
Server kagerne lune evt. Fordel kompotten i små ovnfaste skåle og top medsmuldredej. Skær rabarber i små stykker og kom dem i en gryde sammen med sukker
Den blev nydt med creme fraiche, som er og bliver min favorittopping til crumblekager. Følgende billede gør absolut ikke kagen ære, men både Mads og jeg var efterhånden så "hygge-spise-trængende", at jeg ikke havde disciplin til at finde det rette lys til det brændvarme fad
Sådan gør jeg altid medsmuldredej. Konsekvensen af det hele idag blev så, at jeg dels samlede nedfaldne blommer, dels plukkede modne blommer, og da jeg kom hjem gik jeg i gang med at bage