Flad det ud på en bradepande med bagepapir og bag, midterste rille ved. Fordel herefter hindbærmoussen på den kolde kagebund, og stil den i køleskabet mindst 4 timer så den kan stivne
Kagebunden. Til en lille bradepande (½ størrelse af ovnens egen bradepande) brugte jeg. Beklæd bradepanden med bagepapir og hæld dejen i, drys peanuts over og tryk dem med flad hånd en smule ned i dejen
Lagkagebunde. Fjern bagepapir fra bunden af kagebundene og smør dem med ganachen. Fordel dejen i en stor bradepande, jeg brugte den fra ovnen, beklædt med bagepapir og bag 10-15 min ved 175 grader
Ved du at de skal spises i løbet af få dage, så kan du bruge almindelig lagkagebund. Flyt dem over på en bradepande med bagepapir efter de er dryppet af, men inden chokoladen størkner
Det er disse luftbobler, der giver den færdige "kagebund" luftighed og lethed. 1Fordel dejen jævnt i en stor bradepande, beklædt med bagepapir. 1Når kagebunden er helt afkølet, deles den i 2 lige dele (jeg har brugt en stor lineal, se collagen)
Bag kagebunden midt i ovnen i ca. Placer kagen på en rist over en bradepande. Skær den forsigtigt fri langs kanten, rengør springformen og kom kagebunden tilbage i formen med et stykke kageplast langs kanten