Gateau Marcel med en passionsfrugt karamel sovs midte er lækkerhed på et højt niveau. I den oprindelige opskrift, bruges der appelsin marmelade men det kan jeg ikke lide pga
Jeg lovede at give opskriften videre og. Rør det rundt med en ske og sæt det tilbage et par minutter. Når fløden-æggecremen bliver tyk, lækker og legertet, hældes den over chokoladen, igennem sigten, for at undgå evt små æggeklumper kommer med
Hvis du er vild med frugt kager, så har jeg et par opskrifter, som jeg tror du vil elske. Denne pærekage med karamel er en virkelig god kage, jeg oplever ofte at folk vrænger på næsen når man foreslår pære i dessert og kage, hvilket jeg bare synes er SÅ ærgerligt
Med inspiration herfra og herfra, kastede jeg ud i projektet, og følte mig helt som en lille flødebollefabrik, da jeg fik lavet hele fire slags ud fra samme grundopskrift
Opskriften vi fulgte var primært en inspiration fra Mette Blomsterbergs flødebolleopskrift, med små justeringer både i forhold til bagning af bunden og valg af skum
Du skal bruge et sukkertermometer og neutral olie til at smører formene med. Kog fløde, sukker, glukosesirup og smør i en gryde, til karamellen er gylden og tyktflydende