Jeg vil ikke begive mig ind i diskussionen om, hvad forskellen på karbonaderog krebinetter er, men bare sige, at hos mig hedder de karbonaderog er en favoritret fra mormorkøkkenet
Kartoflernekoges. Koggrøntsagerne op. Karbonaderne formes, vendes i æg og speltmel eller rasp (kan findes glutenfri) og kommes på en pande med smeltet smør
Menuen blev wokkede grøntsagermed spidskål, en orientalsk inspireret, godt krydret sovs, ris ogluksuskarbonader af frilandsgris fra lige oppe om hjørnet
Krebinet/karbonader kommer oprindeligt af, at man ristede kødet over glødende trækul (carbon=kul). Krebinetterne krydres med salt og peber og vendes i et sammenpisket æg og derefter i rasp
Server med lækre kartofler. Tilsæt grøntsagerne, kog op og smag til med salt og peber. Tilsæt saften fra grøntsagerne imens der piskes godt under opkogning
Rør farsen med revne kartofler … … og persille. Hæld vandet fra de kogtekartofler, og damp dem tørre. Giv grøntsagerne et kort opkog i letsaltet vand, og hæld derefter vandet fra
Skræl/skrub kartoflerne, skær dem evt. Fordel de afdryppede grøntsager i et ovnfast fad. Print This Post Mornaysauce går man jo aldrig fejl i byen med – heller ikke over for børnene – og til karbonader er den også fantastisk