Kartoffelmos med selleri og gulerødder opskrifter

Ølbraiseret okse med rodfrugter

Ølbraiseret okse med rodfrugter

Servér oksekødsgryden med en sprød salat ogkartoffelmos. Kartoffelmos. Skræl gulerødderneog skær dem i små tern
Rodfrugter i ovn

Rodfrugter i ovn

Du kan servere rodfrugter i ovn til alt, hvad du vil servere kogte eller bagte kartofler til eller kartoffelmos til
Gullasch i mørkt øl med rodfrugtemos

Gullasch i mørkt øl med rodfrugtemos

Mos kartofler og rodfrugter med en kartoffelmoser, elpisker eller et kraftigt piskeris. lige dele kartofler, pastinakker ogselleri)
Braiserede oksehaler med pappardelle pasta

Braiserede oksehaler med pappardelle pasta

Tilsæt løg, gulerødderogselleri. Start med at krydre oksehalerne med salt og peber. Umiddebart lyder oksehaler ikke ret tiltalende, men smagen er i top og giver en formidabel sauce
Tid til simremad

Tid til simremad

Servér med en lækker kartoffelmos, måske medselleri eller persillerod eller jordskokker, og slut med et smukt og sundt drys grofthakket persille
Farsbrød og ovnbagte grønsager

Farsbrød og ovnbagte grønsager

Farsen kan varieres ved at tilsætte hvedemel, kogte, mosede kartofler, havregryn, rasp, snittede grønsager, en rest kartoffelmos eller rodurtemos o
Gullasch i mørkt øl med rodfrugtemos

Gullasch i mørkt øl med rodfrugtemos

Mos kartofler og rodfrugter med en kartoffelmoser, elpisker eller et kraftigt piskeris. lige dele kartofler, pastinakker ogselleri)
Gullasch med rødbede og blåbær

Gullasch med rødbede og blåbær

Serveres medkartoffelmos. Selleri, rødbeder, gulerødder, løg og hvidløg skæres i tern. ¼ selleri. Smag til med salt og peber
Kartoffelmos og Rodfrugtmos uden Kartofler

Kartoffelmos og Rodfrugtmos uden Kartofler

Husk at kartofler, rodfrugter, brune ris eller pasta kun er tilbehør, til en fyldig ret med bønner, linser, kikærter eller kød og en stor skål grov salat, med nødder, olie og kerner til
Kalvehjerte gryde med rodfrugter

Kalvehjerte gryde med rodfrugter

Smagen er kraftig og skønt sammen med rodfrugter, som vi får en del af i vinter halvåret. Nogen steder står der at det er en god ide at udvande kødet, så det gør jeg
Svinekæber

Svinekæber

Server medkartoffelmosogkogte grøntsager som f. Kryd med salt og peber. Dup svinekæberne tørre med køkkenrulle