Spoleben i en bradepande sammen med grove stykker af halvdelen af gulerødderne, det halve knoldselleri i grove tern, blegselleri i – ja, du gættede det – grove tern, fennikel i små tern
Selleri er skåret i stave, gulerødder i skå skiver og rødløg i store både. De skal gerne falde lidt sammen og blive lækkert bløde i konsistensen (især sellerien bliver meget blød ved bagning)
Tilsæt løg, gulerødderogselleri. Start med at krydre oksehalerne med salt og peber. Umiddebart lyder oksehaler ikke ret tiltalende, men smagen er i top og giver en formidabel sauce
Husk at kartofler, rodfrugter, brune ris eller pasta kun er tilbehør, til en fyldig ret med bønner, linser, kikærter eller kød og en stor skål grov salat, med nødder, olie og kerner til
Smagen er kraftig og skønt sammen med rodfrugter, som vi får en del af i vinter halvåret. Nogen steder står der at det er en god ide at udvande kødet, så det gør jeg