Kom suppen tilbage i gryden sammen med fløde, salt og peber. 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%. 350 g) ¾ liter grøntsagsbouillon 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% 1 tsk groft salt friskkværnet hvid peber Bacondrys 150 g bacon 1 grofthakket porre - den grønne del (ca
En skvis fløde. Så mens brændeovnen langsomt varmede stueren op efter en lang dag på arbejdet, og kvalmen ødelagde de store kulinariske planer, så besluttede jeg mig for at lave en af mine favoritsupper – kartoffelsuppe
Man skal ikke tage fejl af at jeg helst ville have en skøn kartoffelsuppe, med en masse trøffel olie og fløde, men det kan man jo ikke spise hver dag, så jeg har prøvet at lave en cremet suppe, næsten uden fedt og som går på Dukan diæten
Sund kartoffelsuppe med spænd. 1/4 L fløde (husk det ikke altid giver mening at spare på fedtet). tid 5) Muslingerne vendes jævnt, og persillen tilføjes 6) Efter et par yderligere minutter under låget tilføjes fløden stille og roligt og vendes med resten 7) Til sidst smages det hele til med salt og peber. 1/4 L fløde (husk det ikke altid giver mening at spare på fedtet)
fløde/kokosmælk). Denne gang blev det til mør kylling med sundt tilbehør den første dag (kartofler og andet grønt i Römertopfen sammen med kyllingen), genopvarmning af disse lækkerier i går med et par salater, og i dag lavede jeg en cremet kartoffelsuppe (10 kartofler, en sød kartoffel og en porre koges i vand, der lige dækker de grønne sager og blendes efter at have simret et kvarters tid
Vi kan også anbefale vores kartoffelsuppe med timian, veganske broccolisuppe med knas, jordskokkesuppe, pastinaksuppe med hvidløg og ingefær eller vores cremede græskarsuppe
Lad det koge indtil kartoflerne er møre, tag gryden af varmen, tag lidt af vandet fra og blend lidt, tilsæt fløden og blend det hele til det er dejlig cremet - Smag til med salt og peber
Når grønsagerne er møre, blendes hele molevitten, herefter tilsættes 1 dl fløde, salt og peber. De sidste par dage har min krop været særdeles usamarbejdsvillig, samtidig har vinden gået gennem marv, ben og utætheder i dette gamle hus
Blend suppen, tilsæt fløde og smag til med salt og peber. 4 personerIngredienser1 hakket løg1 spsk smør500 g kartofler i store tern3 jordskokker i store tern2 porrer i skiver (gem den grønne del til pynt)1 l hønse- eller grøntsagsfond1 dl hvidvin1/4 l fløde1/2 stegt chorizo i ternsaltpeberSvits løg, kartofler, jordskokker og porrer i smør i ca. 1/4 l fløde