Kinesisk kylling opskrifter

Kinesisk Kyllingewok - og nyt ugetema: Kylling

Kinesisk Kyllingewok - og nyt ugetema: Kylling

D. e. f. l. s. t. d. a. n. k. r. p. i. g. m. y. -. o. å. h. v. M. æ. ,. u. j. J. b. U. K. w. G. L. T. A. P. C. B. c. S. ø. 4. 0. O. I. (. ). 2. ½. 5. 1. F. H. 3. R. V. 6. 7

Nem kyllingeret med karry og porre

kinesisk Soya. Hvis man laver en ret med kylling og karry – så kan man ikke bare kalde den kylling i karry, for det kalder jo nogle helt andre billeder frem
Hurtig kyllingeret med ris

Hurtig kyllingeret med ris

Kinesisk Soyasovs. Kom fedtstof og karry i stegegryden og brun kyllingefileterne – i flere hold – drys med salt og peber
Sund Kylling Tikki Masala

Sund Kylling Tikki Masala

Indisk mad er, sammen med kinesisk og japansk, favoritmaden. Smid kyllingestykker heri, og bland det godt sammen
Pekingsuppe med kylling a'la Edel c",)

Pekingsuppe med kylling a'la Edel c",)

Stek kylling og sopp i noen minutter. 1 stk kyllingfilet. 2-4 stk champinjong (eller svart kinesisk sopp, må bløtlegges først). 10 dl hønsebuljong, jeg brukte vann og 2 beger 'Maggi Fond Cups, kylling'. 30 g kinesiske vermicelle/tynne risnudler. 1 stk kyllingfilet. 2-4 stk champinjong (eller svart kinesisk sopp, må bløtlegges først). 10 dl hønsebuljong, jeg brukte vann og 2 beger 'Maggi Fond Cups, kylling'. 30 g kinesiske vermicelle/tynne risnudler

Grillet hel kylling i AirFryer ♫

Ingenting er vel bedre enn nygrillet kylling med sprøstekt kyllingskinn og saftig kjøtt ♫♥♫. Steketiden varier selvfølgelig etter størrelsen på kyllingen

CHOP SUEY ♫ Kinesisk take away !

BIFF, KYLLING, SVINEKJØTT. Det er vel den kinesiske retten, som er best kjent i Norge. Herlig smakfull, sunn mat med mager kylling og masse grønnsaker
Gai Pad (sådan cirka)

Gai Pad (sådan cirka)

Opvarm olien i en hamrende varm wok og smid kylling og hvidløg deri. 2 kyllingebryster uden skind og ben i helt tynde skiver. 2 kyllingebryster uden skind og ben i helt tynde skiver
Sweet and sour chicken

Sweet and sour chicken

kinesisk sweet and sour chicken. Kyllingen er sprød og dejlig saftig da den er blevet vendt i æg og dernæst majsstivelse, som bare gør kyllingen super lækker når den steges i en masse olie
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske
Chicken Chop Suey ?

Chicken Chop Suey ?

Herlig smakfull, sunn mat med mager kylling og masse grønnsaker. Skjær kyllingen i strimler og brun den lett i olje