D. e. f. l. s. t. d. a. n. k. r. p. i. g. m. y. -. o. å. h. v. M. æ. ,. u. j. J. b. U. K. w. G. L. T. A. P. C. B. c. S. ø. 4. 0. O. I. (. ). 2. ½. 5. 1. F. H. 3. R. V. 6. 7
Kyllingestykkerne vendes med saften fra den ene citron, riseddike og soya. Næste dag varmer du en wok godt op, og steger så kyllingen deri til alt er brunet af
kinesisk Soya. Hvis man laver en ret med kylling og karry – så kan man ikke bare kalde den kylling i karry, for det kalder jo nogle helt andre billeder frem
Ingenting er vel bedre enn nygrillet kylling med sprøstekt kyllingskinn og saftig kjøtt ♫♥♫. Steketiden varier selvfølgelig etter størrelsen på kyllingen
Opvarm olien i en hamrende varm wok og smid kylling og hvidløg deri. 2 kyllingebryster uden skind og ben i helt tynde skiver. 2 kyllingebryster uden skind og ben i helt tynde skiver
kinesisk sweet and sour chicken. Kyllingen er sprød og dejlig saftig da den er blevet vendt i æg og dernæst majsstivelse, som bare gør kyllingen super lækker når den steges i en masse olie
Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske