Kinesisk radise opskrifter

Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske

Kendisser og radiser

Eller prøv Hughs kinesiskeradise- og oksetern i æblejuice. Det passer vel udmærket på både kendisser og radiser, men Harold McGee har trods alt kun skrevet om radiser, hvor ovenstående er fra…
Bouillon

Bouillon

kinesiskradise, skåret i større stykker eller selleri3 laurbærblade5 hele peberkorn1 liter vand1 spsk

Køkkenhaven #1

Ærteskud, beder, kinesisk purløg og assorterede radiser. Salat af aspargessalat, bedeblade, ærteskud, havesyre, kørvel, rød basilikum, radiser, salvieblomster, nye løg og lidt revet tør ost

Hughs kinesiske radise- og oksetern i æblejuice

Hughs kinesiskeradise- og oksetern i æblejuice. Radiser og lignende – inklusiv majroer, glaskål og kålrabi – er super gode rå som tilberedte for friskhed og skarphed i alle typer mad