Mørbraden fra den gode gris. Ja, ikke at der er noget galt med helt traditionelle mørbradbøffer – og for langt ud i hampen skal man heller ikke - men alligevel – det kunne være sjovt at give den en helt særlig behandling – en, der fremhævede mørbradsmagen og alligevel gav den et lille festmadspift
Retten serveres til kogte ris. I dag lavede jeg derfor en omgang "Mørbrad i fad", da ris og flødesovs på de fleste aftener er en succes herhjemme hos både store og små drenge
Jeg serverede kogte kartofler vendt i smør og timian og bagte rodfrugter til retten. Svinemørbrad er virkelig lækkert som weekend- eller gæstemad, og denne ret er rigtig nem at lave, og den kan sagtens serveres til gæster
Røget mørbrad bruges ofte som pålæg. Har har jeg blandet mørbraden med kartofler og spinat i et ildfast fad, Sammen med æg og ost bliver det en lækker ovnret
I dag har menuen stået på mørbradgryde eller i dette tilfælde nærmere betegnet mørbrad i fad. 1 svinemørbrad. Svinemørbraden afpudses og renses, hvorefter den skæres i bøffer på omkring 1,5 cm tykkelse. Retten tilberedes i 25 minutters tid i ovnen og serveres som tilbehør til kogte ris. 1 svinemørbrad