Hæld vandet fra og lad ærterne køle helt af. Skyl ærternegodt, hæld dem i en gryde og dæk med vand. Læg de tørrede kikærter i blød i rigeligt koldt vand natten over
Rør harissa i sammen med ½ spsk vand. Pris citronsafthenover og smuldr med fetasalat. ½ citron. Lige præcis det man kan have brug for, hvis man har været af sted til flere store påskefrokoster
Hæld vandet fra kikærterne, skyl dem og kom i gryde med frisk vand, og bring i kog. For ja, man kan godt bruge kikærter fra dåse, men resultatet bliver altså ikke det samme
Jeg har lavet min egen version som blandt andet laves med kogtekikærter, og erderforhurtigere at bikse sammen, hvis man har en dåse kikærter stående (frem for at skulle bruge tørrede kikærter som man normalt bruger når man laverfalafler)
) Server tunmoussen med snittet salat, halverede, kogte æg og masser af lækre rejer. Hårdkogte æg (ca. Jeg har dog valgt at lave min egen udgave af deres lækre mousse, da smørmængden godt kan blive lidt overvældende, og jeg foretrækker at bruge tun i vand i stedetfor olie, som den originale opskrift foreskriver
Vandet skal hældes fra når det har kogt. sovsen til med lidt majsstivelse blandet op med koldt vand. Hvis du har en økologisk citron til at ligge kan du evt
Så snart linserneerkogt og vandet hældt fra, er de vendt med en dressing bestående af blandt andetcitron, sennep, honning og en masse varme krydderier som spidskommen, kanel og kardemomme – sådan optager de nemlig endnu mere smag
Hvis deter nødvendigt kan du tilsætte lidt mere sojayoghurt eller lidt vand. Tilsæt saften fra en halv citron og stødt koriander og blend det hele godt igennem
Detlyder umiddelbart også lidt mærkeligt, men lad dig ikke skræmme og prøv det. Vitello tonnato kan du servere både som forret og hovedret eller som en del af en buffet