Bland disse med en smule af sukkeret, og kom så alle ingredienseri en gryde. En god (og hurtig) måde at få brugt æggehviderne på, er at bage en omgang lækre kokosmakroner
Æggehvider og sukker varmes op i en gryde, det må ikke koge. Ingredienser. Lidt mørk chokolade. Tilsæt hvedemel og kokosmel og bland det hele godt sammen
Det er minerfaring, at enten så elsker man kokostoppe eller kokosmakroner, som de også kaldes – eller også synes man, det er tæt på at være den mest ligegyldige, halvtørre kage, der findes
Dadelbrownie med kokos swirl / Sprød kokosmarengs med æbleskum og mørk chokolade / Sprøde kokostoppe med chokolade / Sunde kokosmakroner med citronskal og chokolade
Sunde kokosmakroner med citron. Kombinationen af en sprød, hjemmelavet makronbund toppet med en lækker, fløjsblød chokoladetrøffel overtrukket med et lag af mørk chokolade – GUF
Jeg har i længere tid været på udkig efter en stor støbejernsgryde. Det blev til en omgang nemme kokosmakroner, da det var hvad lysten og ambitionerne rakte til