Drivhuset bugner af skoleagurker- og vi spiser agurkesalat i store mængder. Har du sådan en gammeldags ostehøvl liggende i skuffen – så er det med at få støvet den af, for så er det rigtig hurtigt at snitte den ene agurk efter den anden, til den lækreste hjemmelavede agurkesalat
Den er særligt god, når jorden er kold. I dag får I opskriften på noget simpelt, der ofte kan højne et måltid op til flere niveauer, nemlig hjemmelavet agurkesalat
Skær agurkerne tyndt,vend dem rundt i eddiken, sæt agurkerne koldt og vend dem rundt ind i mellem. Gammeldags agurkesalat er skønt, og godt frisk tilbehør til mange sommerretter
Alle komponenterne stykkes sammen til en dejlig burger og nydes med en kold øl til. Det endte så med at blive til en burgerligende sag med coleslaw, langtidsstegt ribbensteg og agurkesalat samt kartoffelbåde som tilbehør
Når de er blevet kolde kan de knækkes forsigtigt i mindre stykker og kommes i en egnet beholder. Til en rigtig hotdog hører der også gammeldags agurkesalat – til det skal du bruge
Dæk eventuelt et julebord og tænd lidt lys - Det skaber en helt speciel hygge på den kolde tid. I aften stod den på flæskesteg, brun sovs, kartofler, agurkesalat og lunet rødkål
Salaten stilles koldt i mindst en halv time. Jeg synes at and smager rigtig godt, men bryder mig ikke om brunsovs, agurkesalat, rødkål, brunekartofler, osv
Jorden blev ved med at være kold og våd længe efter, at de virkeligt seje kartoffeldyrkere var begyndt deres daglige måling af de grønne toppe, så de kunne prale af dem på arbejdet
Dog vil jeg ikke anbefale at passere kartoffelmosen anden gang, da jeg ikke kunne mærke en forskel og det tog også noget tid at få den igennem sigten, så mosen var blevet kold