Kold bordet opskrifter

30 Gem

Birkes

Det er vigtigt at dejen er kold og bliver ved med at være det, der er ikke noget værre end at skulle rulle en dej der er i gang med at hæve
27 Gem

Sunde boller

FiberHUSK massen blandes i skyr- og gærblandingen og der skal røres kraftigtAlt det forskellige mel tilsættes og æltes i blandingenTag dejen ud på bordet (som er meldrysset) og ælt det godt igennem, meget lettere på bordet end i skålen medmindre du bruger en køkkenmaskine
26 Gem

Fantastiske Fastelavnsboller med creme

Stil gryden et koldt sted imens dejen laves – fx altan/terrasse. – 1 time inden den hældes på bordet og deles i 15 stykker – jeg vejede dejen og dividerede ud, hvorefter jeg vejede hver “dejklump” af , for at sikre samme størrelse og bagetid. Hvert stykke dej rulles ud til en omkreds på størrelse med en udstrakt (kvinde-)hånd og 1½ spsk kold creme placeres i midten
Søgeforslag og sider