I dag er der spist koldroastbeef til frokost. I går lavede jeg roastbeef. Min roastbeef serverede jeg, med hjemmelavede kartoffelfritter, blancherede gulerødder, asparges og champignoner, samt bearnaise
450 g kogte, kolde pillede aspargeskartofler. 250 – 300 g roastbeef i skiverWasabi-mayo. Skær kartoflerne i tern eller tykke skiver, vend dem med rucola, rødløg, kapers og tomater samt oliven
300-400 g kold kalv- eller oksesteg - vi brugte en rest af en roastbeef vi havde tilovers i fryseren. 300-400 g kold kalv- eller oksesteg - vi brugte en rest af en roastbeef vi havde tilovers i fryseren
Når damp rammer en kold overflade, eksempelvis fisk eller grøntsager, frigives en masse energi, som gør at temperaturen på madens overflade alligevel holdes konstant og på kogepunktet
Jeg har lavet salaten med en pakke roastbeef pålæg, men den vil kunne blive endnu bedre, hvis du i stedet vælger en friskstegt steak eller en rest af en hel roastbeef
Kog speltkernerne møre i saltet vand og afkøl dem herefter med koldt vand. 1 lille roastbeef, ca. balsamicoeddike 50 g ristede mandler høvlet parmesan salt og peber olie til stegning Steg roastbeefen i olie på en varm pande eller grill. 1 lille roastbeef
Kan spises lun eller kold, og kan holde sig en uges tid i en lufttæt beholder i køleskabet. Opskriften fik jeg af min mor, og den smager fortryllende som tilbehør til grillet kylling, dampet/stegt fisk eller oven på en rugbrødsmad med roastbeef
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Efter en god omgang friskskåret koldroastbeef (hahaha, svenskerne kalder det faktisk rostbiff. Denne weekend har vi for første gang i laaaang tid INGEN planer