drysses med birkes, sesamfrø eller "jomfru i det grønne". Jeg har længe gerne villet bage mit eget rugbrød, men det har virket så besværligt og derfor er jeg ikke nået til det
Efter jeg er flyttet, har jeg nemlig ikke en røremaskine ved hånden længere (det står højt på ønskelisten), og da jeg gerne ville bikse en hurtig koldhævet dej sammen sidste weekend, blev denne opskrift til – super nemme og æltefrie
Og nåeh ja, så er det jo koldhævet, hvilket jeg kun bliver mere og mere afhængig af, jo flere gange jeg har succes med det, og dette må siges at være endnu en af dem
Birkes til drys. Drys med birkes og bag dem i ovnen ved 250 °C i 15-20 min. Her i pinseferien er der ekstra tid til morgenmaden, og tid til at eksperimentere med forskellige opskrifter
Blå birkes og sesamfrø til at rulle brødet i. Har du nogensinde smagt et koldhævet franskbrød. Hæld birkes og sesamfrø ud på køkkenbordet og vend brødet deri