Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Flere kartofler til middags bordet. Skrub kartoflerne rene for jord og læg dem i en bradepande. Server salsa verde til hakkebøfferne og de saltbagte kartofler
store kartofler (gerne bagekartofler), tern. Hæld vandet fra kartoflerne og mos med en kartoffelmoser. Krydret Mørbradgryde og Kartoffelmos med Gulerødder til 2 personer. Kog kartofler og gulerødder i usaltet vand 15-20 min til det hele er mørt
Råstegte kartofler er rå kartofler stegt på panden. Du kan brugen hele, små kartofler, eller du kan skære dem ud i halve, tykke skiver, tynde skiver, tern eller chunks, eller hvad du nu synes, passer til den ret, du vil servere råstegte kartofler til
Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i mindre stykker. Ramsløgene giver et pift til mos af lidt alderstegne kartofler og gulerødder, og sådan et pift kan de jo godt trænge til, her mens vi venter på de nye grøntsager
En tortilla er traditionelt spansk, og består af kartofler, tomat og æg. I denne omgang er tortillaen krydret mere indisk med karry, koriander og chili, og det giver et fint vegetarisk måltid, der er både nemt og velsmagende
En alt-i-ét-fad ret – grøntsager, kartofler og fars. Kartoffelrester og ‘hvad grøntsagsskuffen gemte’, dækket af et lag krydret fars med ost og små tomater, bagt i ovnen