1 Til
4 personer 1 kg kartofler 2 fed hvidløg 1 løg (stort) 80 g smør saltKlik her og få vores gratis e-bog med de lækreste kartoffelopskrifter
Skræl kartoflerne, og skær dem ud i helt tynde skiver sammen med hvidløget. Skær løg i tynde ringe. Du kan også skære løg og kartofler på et mandolinjern.
Smelt smør i en gryde eller i mikrobølgeovnen.
Pensl bunden af muffinsformene (jeg lavede 12 stk. til 4 pers.) med smør, og læg et par skiver kartofler og en enkelt skive hvidløg og løg. Krydr med salt, og pensl igen med smør. Fortsæt indtil formene er fyldte, eller der ikke er flere kartofler.
Bag dem ved 175 grader i ca. 45 minutter. Pres dem sammen ved at trykke f.eks. bunden af et glas ned i formene halvvejs igennem bagetiden. Tag dem ud af formene, når kartoflerne er bagt møre, og stil dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i yderligere 10 minutter ved 220 grader, så de bliver sprøde over det hele.
Servér som tilbehør til alt slags kød eller fisk. Tweet Indsendt af Mathilde Brandt d. 16.09.16. Kategori: Madopskrifter › Ingredienser › Grøntsager › Kartofler › Kartofler i ovn
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. b. a. d. s. /. n. m. k. o. f. l. 6. -. 8. p. 2. å. 1. 4. V. g. h. v. ,. j. u. y. R. L. æ. 3. 0. B. c. ø
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligtsimple med hytteost, friskpersille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
En pose nye kartofler fra udlandet, som bare ikke smager nye. De har jo også nogle kilometer på bagen, før de lander hos os, og kan godt have brug for at blivefrisket op efter rejsen
Skrub de søde kartofler og skær dem iskiver. Søde kartofler. Fornyelse itilbehøretigen – skiver af sød kartoffel stegt i ovn og krydret med friskchili og hvidløg
Nu nærmer tidensig, hvor du ikke længere kan servere nye kartofler, så det er nu der skal hivesopskrifter op på kartofler, hvor det er i orden at kartoflerne behandles noget, og ikke bare står isig selv
Det meste af tiden er brugt på at have kartoflernei ovn. Skær toppen af kartoflerne og udhul dem. En lækker og børnevenlig ret uden ret mange ingredienser
i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. k. a. n. g. ø. r. m. f. o. s. l. v. p. å. d. ,. b. h. V. M. æ. y. J. u. c. z. O. C. '. A. G. K. T. 2. 4. 0. 3. 1. F. S. -. 5
Efter vores ferie på Mallorca har jeg ladet miginspirere af det spanske køkken og lavet små saltbagte kartofler og kyllingefiletiparmaskinke med feta og salvie
Noget nyt får I også i dag, for jeg har for nyligstiftet bekendtskab med saltbagte kartofler. Jeg kunne se, at kartoflerne bare skal vaskes, dækkes med salt og så bages
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.