Kuller opskrifter

Kuller med safransauce, urter og frisk pasta

Kuller med safransauce, urter og frisk pasta

250 g frisk pasta 200 g frisk spinat 2 knsp safran 2 1/2 dl madlavningsfløde 1 bdt dild 1 bdt persille 1 stort løg 3 dl hvidvin 1 spsk sorte peberkorn Salt Peber 1 godt stykke kuller med [
Frisk kuller med grønt og havtorn

Frisk kuller med grønt og havtorn

Derfor stod der kuller på menuen, og så skulle vi da også prøve at lave fisk på en ny måde. Opskrift på kuller med grønt og havtorn
Lakseterrine

Lakseterrine

Gør det samme med kullerfileterne. God fornøjelse1 rød peber1 courgette1 gulerod300 gr fersk laks300 gr kuller (anden hvid fisk kan også bruges)6 skiver røget laks4 æg3 dl piskefløde1 stilk citrongræssalt og peberGrill peberfrugten i ovnen på 250 gr til den er sort over det hele
Æggekage med bacon og purløg

Æggekage med bacon og purløg

Frisk kuller med grønt og havtornFriskbagte kanelsnegleOpskrift. Nem opskrift på lækker æggekage. Æggekage er bare en god spise, som smager godt og er nem at lave
Fantastisk Fishpie

Fantastisk Fishpie

5 store bagekartofler4 mellemstore gulerødder1 stort løg250 g frisk spinat (gerne mere)2 kogte æg (kan udelades, jeg synes dog, at de er dog ret gode i)saft fra 1 citron2 dl piskefløde1 dl mælk1 tsk dijonsennep500 g hvid fisk (fx torsk, kuller, lyssej)olivenoliemuskatnød1 spsk smør + 3/4 dl lun mælksalt og peber
Indisk fiskefad med grøntsager og linser

Indisk fiskefad med grøntsager og linser

800g fisk (torsk, kuller, lys/mørk sej). 800g fisk (torsk, kuller, lys/mørk sej). Lækkert indisk inspireret fiskefad der er nemt og hurtigt at lave, tager under 30 min
Fish and chips

Fish and chips

Filet af torsk eller anden lys fisk (som Lange eller Kuller), regn med 200 g. I vores ferie på Bornholm stod menuen ofte på fisk i en eller anden form
Røget rødspætter

Røget rødspætter

Her får du opskriften på hvordan du ryger rødspætter – men måden passer faktisk til de fleste fisk, fx også torsk, kuller, makral, rødtunge og slethvar
Fiskesuppe

Fiskesuppe

kuller, kulmule, lange eller sej. Fiskesuppe – Fisk er sundt. Vi ved det godt, men hvor er der mange, der tror, de ikke kan lide fisk
Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller

500 g rå fisk uden skind og ben – jeg brugte slethvar, men har også med godt resultat brugt kuller. Share on TumblrShare on Tumblr 500 g rå fisk uden skind og ben – jeg brugte slethvar, men har også med godt resultat brugt kuller
Fiskedeller

Fiskedeller

500 gr kuller eller torsk1 spsk salt500 gr kogte kartofler1 1/2 dl mælk1 æg1 revet løg1 bundt purløgolie til stegning Blend fisk med salt til det er sejt eller hak fisken groft med en skarp kniv