Kullerfilet opskrifter

Frisk kuller med grønt og havtorn

Frisk kuller med grønt og havtorn

400 g kullerfilet. 400 g kullerfilet. Vi køber rigtig tit laks når vi skal have fisk, men når nu fiskemanden har så meget spændende i hans butik, så var det på tide at prøve noget nyt
Fiskechowder med rodfrugter

Fiskechowder med rodfrugter

2 porrer2 pastinakker2 gulerødder1 fennikel1 spsk olie1 spsk stærk karry1 1/2 dl ris1/2 l fiskebouillon1 dåse kokosmælk1 fed hvidløg2 tsk tørret estragon1/2 tsk salt1 1/2 tsk majsstivelse1 spsk vand1 rød peberfrugt400 g kullerfilet eller torskefiletTilbehør
Majsmelspaneret lange med tomatkompot

Majsmelspaneret lange med tomatkompot

Kullerfilet med vindruesauce Rødvinssaucen med vindruer i giver en behagelig rund smag til fisken. Lange er en mager fisk med en fed smag
Rösti-rødspætteburger med passionsdip

Rösti-rødspætteburger med passionsdip

Krydderurtepaneret kullerfilet med svampe-spinatkompot En dejlig ret der hurtigt kan varieres ved at ændre på valget af krydderurter, valget

Braiseret mørksej med citronsauce

Kullerfilet med vindruesauce. Braiseret mørksej med citronsauce. Print This Post. Anden fisk end mørksej kan bruges, men den skal helst være lidt fast i kødet, da det ellers bliver til “plukfisk”

Kullerfilet med vindruesauce

Rødvinssaucen med vindruer i giver en behagelig rund smag til fisken. Lignende opskrifter. Steak med hvidløgskartoffelmos og rødvinssauce En lækker oksesteak med lækkert tilbehør

Fiskeburger

500 g kullerfilet eller anden mager fiskefilet2 spsk. Denne fiskeburger er en lækker og sund burger. Måske skulle den hedde burger med fiskefilet, da især børn stejler bare de hører navnet

Kuller med hyldeblomst-hvidkål

Krydderurtepaneret kullerfilet med svampe-spinatkompot En dejlig ret der hurtigt kan varieres ved at ændre på valget af krydderurter, valget af svampe eller sågar valget

Braiseret mørksej med citronsauce

Kullerfilet med vindruesauce 5 personer. Print This Post. Braiseret mørksej kan smager lækkert. Du kan godt bruge en anden fisk end mørksej, men den skal helst være lidt fast i kødet, da det ellers bliver til “plukfisk”