Anret på et fad med risog pynt med frisk tomat og hele korianderblade. Put kyllingen i en stegepose, klip hul i toppen af posen og steg den på midterste rille ved 200 grader i 1 time. Tagfyldet ud og skær kyllingen i 8 pæne stykker. 1 hel kylling. 1 spsk revet hvidløg
Mine enchiladas består af madpandekager fyldtmedkylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Hvis du bruger frisk spinat, kan du bruge det overskydende til en lækker spinatsalat fyldtmed køleskabets grøntsagsrester (kål, frugt, cherrytomater, nødder, you name it) og en creme fraiche-dip med farverige krydderurter
Det er en nem måde at få brugt sine rester i køleskabet , man kan bruge alt i kartoflen , evt rejer , pulled pork , bacon , pølser , kebab , skinke , kalkun , kylling osv osv
Bland nu hytteost, snackpeber, finthakket hvidløg, og basilikum sammen i en skål. Kyllingebryst kan godt være lidt kedelig i sig selv, og derfor er det her fyldtmed hytteost, snackpeber og krydderi
Anret de grillede kyllingebryster på tallerkenerne sammen med grøntpakkerne, pres saften fra de grillede citroner over kødet og server de bløde hvidløg til
Denne gang stod den blandt andet på fyldtkyllingebryst i selskab med mine knuste kartofler medhvidløgssmør og stegte asparges med mandelflager og kapers