Løsn skindet på kyllingen i den ene side, så du kan proppe ostog en skive skinke ind under. Luk igen med en kødnål, og smid brysterne i et ildfast fad, som er smurt med lidt olivenolie
Luk kyllingestykkerneog sørg for at flødeosten ikke vælter ud. Flødeosten smøres i kyllingelommen. En af fordelene ved den “nye” arbejdestidsaftale er jo netop, at man ikke skal tage arbejdet med hjem… Så tilbage til kyllingen…
Egentlig er jeg lidt af den opfattelse, at en burger skal bestå af en blød bolle (ikke de der rugboller, som skærer ganen op på en), en bøf af godt kød (ikke kylling eller andet mærkeligt), en skive god cheddar (ikke det der smelteost, som ligger pakket skivevis i plastic), lidt ketchup (endelig ikke for meget, for jeg er ikke så stor fan af ketchup) og lidt syltede agurker (ikke de selvdøde fra Netto, men nogle gode af slagsen)
Kyllingfiletmed hvidløg, chili ogost. Hver enkelt kyllingfilet krydderes med paprika, salt og peber. Der gøres plads til de "rullede" kyllingfileter i det ildfaste fad med kartoflerne
Kylling, spinat, peberfrugt, ananas, roccula. Parmaskinke, bacon, tomat, peberfrugt, roccula. TomatsovsRevet ost/parmesanØnsket fyldBundende tages udSmøres med tomatsovs og drysses med lidt revet ost/parmesanØnsket fyld lægges på - men husk nu ikke for meget fyld, lidt men godt
Derefter fordeles parmaskinken omkring kyllingebrystetog der drysses igen med salt og pepper. Selvfølgelig havde de linet op med lækre drinks, røget lakseruller med krydderier og dild, ristet brød med cremet ostog honning samt en masse lækre nødder