Bagekartofler i mundgode stykker Gullerødder i mundgode stykker Olie Salt Peber Knust hvidløg Paprika Kyllingkyllingelår eller evt brystben Vend kartofler og gullerødder godt sammen med olie , salt , peber ,hvidløg og paprika
Pensl kyllingenmed olivenolie og gnub citronskal, salt og peber på overalt. Den friske lette smag af citron, kombineret med den grønne fornøjelse der er i persillesmagen - det er smagen af sommer
frisk persille. Mine enchiladas består af madpandekager fyldt medkylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Koriander ville helt klart være bedst, og den skarpe seer kan nok se, at jeg har brugt persille – men jeg var simpelthen løbet tør og måtte ty til det næstbedste
Retten er let at lave og er en god hverdagsret, der ikke ligger for tungt i maven, men som også samtidig kan pyntes med lidt frisk persille og serveres med lækkert brød og salat og derved blive en ret, der sagtens kan serveres for gæster også
Pynt med friskhakket persille og spis. Lidt hakket persille. Skær kyllingen i mindre stykker, krydr dem med salt og peber og steg dem så i olien for fuld skrue