Paleolivets Kylling & pølse gryde. 600 g kyllingebryst. 300 g øko kyllingewienerpølser. Dagens ret er en super børneret, men også velegnet til større mennesker
Æggekage med pølser og pasta. I går stod jeg med en klump frossen kyllingekød som jeg ikke kunne se om det var filet eller inderfileter, så det vat først lige til sidst da jeg skulle til at lave mad at jeg fandt ud af hvad det var og så kunne planlægge menuen derefter
Det er ikke det samme i denne ret, og pølsen skaber ét eller andet magisk sammen med kyllingen. Løsn skindet på kyllingen og prop et par mozzarellaskiver, en god portion hakkede krydderurter og en skive mortadella derind
Chorizo blir som regel laget med svinekjøtt og paprika, det er paprika som gir pølsen den røde. Pølsesorten stammer opprinnelig fra den iberiske halvøy, det vil si fra Spania og Portugal, men den er utbredt også i Latin-Amerika, samt på Filippinene
1 kg kogt fuldkornspasta ( husk salt ) 3 pa kyllingetern 300 g chorizio pølse i tynde skiver 1 glas sorte oliven 1/2 agurk i tern 2 peberfrugter i tern 1/2 po frosne ærter 1/2 kinakål i tynde strimler 1/2 - 1 dl olivenolie 1-2 spsk grill krydderi 2 tsk salt Kom salt olie og grill krydderi på den kogte pasta
Krydr kyllingen med salt og peber og steg dem ved jævn varme. halvdelen kommer du pølserne på. Varm det hele godt igennem, og sørg for, at kyllingen er gennemstegt
Kyllingen smides i en römertopf og salsa hældes over. Specielt Steff Houlbergs (mener jeg det var) “Pulled Pork Pølser” har fået mig til at tænke, at nu må grænsen for det fænomen være nået …
4 svinekoteletter kuttet i biter ( svin kan erstattes med kylling eller pølse biter ). 4 svinekoteletter kuttet i biter ( svin kan erstattes med kylling eller pølse biter )