Steg kyllingebryst på en pande i lidt olie og krydr med salt og peber. Retten er let at lave og er en god hverdagsret, der ikke ligger for tungt i maven, men som også samtidig kan pyntes med lidt frisk persilleog serveres med lækkert brød og salat og derved blive en ret, der sagtens kan serveres for gæster også
Lad dem blive klare, inden hvidløg ryger samme vej sammen med Herbes de Provence, hakkede tomater, peperocini, salt, peber og halvdelen af den hakkede persille
server med ris og frisk persille. Pil hvidløget, skær skræl af ingefær og hak begge dele fint. Kombinationen af den milde smag af karry sammen med den cremede kokosmælk og et lille spark fra ingefær – mums
– Persille til topping. Hak løg oghvidløg, svits det i en gryde i olie. Men i går havde vi kun kylling i køleskabet, så vi måtte prøve en ny variant, det blev så til risotto med kylling og squash, hvilket også smager super lækkert