Pisk æggehviderneogsukker helt stive, det kan godt tage lidt tid inden den er der. Man kan også blande en smule vanilleessens i når æggehviderne er blevet pisket, det giver et dejligt pift
Pisk æg ogsukker meget stift. De sødeste lyserøde kyskagermed smag af hindbær og chokolade i midten. Tilsæt hindbær og farve og fortsæt med at piske, til det er blandet sammen
Pisk æggehviderne luftige, og tilsæt sukkerogvaniljesukker undervejs lidt ad gangen under konstant piskning – brug en elpisker eller røremaskinen med piskeriset på
Her får i opskriften på helt klassiske kyskager. Hvis man ikke har sprøjteposer med form-tutte, så kom massen i en frysepose og klip et lille hul i det ene hjørne
Det kan desuden også bruges som guf til is, fyld til flødeboller, og bages til kyskager. Hæld massen i en skål og pisk det med røremaskine, mens du tilsætter smag og evt
Kyskagerne kan også laves med frysetørret hindbær eller andet lækkert. Du kan med fordel sætte æggehviderogsukker fra kransekagebundene til at trække, inden du går igang med chokoladen
Opskriften svarer til ufattelige mængder kyskager, så du kan med fordel halvere opskriften. Marengsmassen puttes i en sprøjtepose med en tyl, og på bagepapir sættes der nu en masse små fine toppe i den form du ønsker
I hvert fald kan jeg på de varmeste anbefale at bage disse kyskagermed et strejf af lakrids. Kom sukker i og pisk sammen, hvorefter du tilsætter lakrids, kommer massen i en sprøjtepose med en stjernetylle (mindre kan også gøre det – altså bare en pose med hul
LIDT SØNDAGS HYGGE, MED DE HER SMÅ SØDE KYSKAGERMED ENGELSK LAKRIDS OG JORDBÆR SMAG. KOM DET I EN SPRØJTEPOSE ELLER FRYSEPOSE, KLIP ET LILLE BITTE HUL I HJØRNET OG SPRØJT NOGLE SMÅ KYSKAGER UD PÅ EN BAGEPLADE
Marengs kaldes også for kyskager eller bare kys. Smelt chokoladen over vandbad, og kom den smeltede chokolade i en engangssprøjte uden kanyle eller i en pipette, eller lav et lille kræmmerhus af smørrebrøds- eller bagepapir med et meget lille hul i, og fyld chokoladen i det, og sprøjt øjne på toppene
Sukker for eksempel, hjælper med at skummet for en finere, tættere og mere stabil struktur. På universitetet er jeg lige nu igang med at skrive en opgave over blandt andet skum, og skum lavet af æggehvideproteiner
Cozy Cooking | Fordi madlavning skal være hyggeligt
Med en tylpose og en stjerneformet tyl trykkede jeg marengsmassen ud i små kyskager. Især fordi jeg havde alle ingredienserne PLUS jeg havde pastafarver i pink, lilla og gul, som egentlig var indkøbt til at kunne bage macarons med