lidt brød. Meget let og lækkert. I dagens opskrift er pestoen lavet medgrønne ærter og sådan en gang ærtepesto virker på en eller anden måde så dejlig forårsagtig her midt på vinteren
daggammelt brød. Det samme gælder valnøddesalsaen, som også kan findes i køledisken i italienske supermarkeder lige ved siden af den klassiske basilikumpesto (pesto alla genovese)
med et styk brød til. Pasta i en lækker cremet pestosaucemed stegt kylling og cherrytomater. En fantastisk lækker pastaret der er lynhurtig at lave i den travle hverdag med få ingredienser
Persillepesto er lækkert som dip til grøntsagsstænger, som ”mayonnaise” på sandwich, som ”smør” på brødet, tilbehør til pastaretter, i salater, til at smøre på kyllingen inden den steges i ovnen, blandet ind i blomkålsris og meget, meget mere
Det skal være noget, der er nemt, hurtigt og ikke mindst lækkert. Spinatomelet med karamelliserede rødløg og gedeost kan du både servere til frokost eller aftensmad, gerne med ristet rugbrød eller en grøn salat
Hvis du er vant til at bage brød, så er det her meget overskueligt. Fyldet kan varieres i en uendelighed, den eneste regel er, at der skal sparres på det, så pizzaen forbliver sprød og kan spises med en hånd, uden at fyldet slasker ned på tallerknen
Den tager ingen tid at lave og smager så lækkert og cremet. Du kan sagtens servere lidt brød til også. Mere suppe og denne gang en spicy thaisuppe med kylling, nudler, masser af sprøde grøntsager og saltede peanuts på toppen, der sender tankerne mod syd
Det veganske bræt bestod af avocado, ristede mandler, frugt, en linsesalat medgrønt, jordbær og peanutdressing (tror jeg), en vaffel med hummus, ærtepure og en rød dip også, lækkertrugbrød og en mango-chiagrød
Denne salat blev herhjemme serveret til et lækkert frokostbord i sidste weekend, men en græsk salat kan serveres til de fleste ting, så dette er bare til inspiration