Her er en af de nemmeste og dermed også hurtigste. Og man behøver ikke den traditionelle tahine – den som man køber, bruger lidt af, stiller i køleskabet, hvor den så står og bliver for gammel
Hvad end man gør – fredag er det – det er tid til nippemadog fredagsaftenhygge. Er der nogen, der vil være venlig at skrue lidt ned for jordens omdrejningstempo
fladt kikærtebrød drysset med rosmarin, salt og chiliflager. Jeg har længe haft en pose kikærtemel stående i skabet for at eksperimentere med at lave de lækre italienske snack/madbrød (de er faktisk temmelig mættende), og nu skulle det være
Pesto alla genovese er oprindeligt en egnsret fra Ligurien, men den grønne sovs spises og produceres i stort omfang også langt ud over Italiens grænser
Jeg hældte dognoget af saften fra, og jævnede den lidt. Lavede kartoffelmos med selleri og stegte broccoli og rød peber på panden med en god dressing som tilbehør til kyllingen
En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
En dejlig ærtepesto der passer godt til kylling, men også til at smøre i sandwich til madpakken. Tilsæt philidelphia flødeost hvidløg, chili, citronsaft og cashewnødder
Tilsæt også hvidløgsfed, salt, peber, hasselnøddekerner, citronsaft og skal, en smule parmesan og blend det hele til en til det bliver en lækker cremet pesto
Frisk mynte og koriander, hakkede valnødder, feta og Philadelphia flødeost. En fantastisk god blanding med overraskende, spændende og friske smagsindtryk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.