Her er en af de nemmeste ogdermedogså hurtigste. Har man ikke været forudseende nok til at sætte kikærter i blød i går, kan man slippe af sted med at bruge en dåse (nu en papkarton) kikærter
Halve æg medørredrogn, rejer og hakket rødløg. Vip blommen ud med en teske. De er sådan nogle kønne høns, og de kommer, når man kalder (pulle, pulle, pulle
æggeblomme og smag til med salt og peber. I dag bliver det fyldte æg med kørvel. Er der nogen, der vil være venlig at skrue lidt ned for jordens omdrejningstempo
Spis gerne suppen med det iranske brød, nan-e-barbari. Denne mættende suppe med perlebyg – og måske et klassisk iransk brød - kan spises som hovedret, hvis portionen fordobles
Rør hvedemelet i og ælt dejen grundigt igennem med så meget mel, som den kan tage. Dette brød bages i Iran udelukkende med hvedemel, men jeg kan godt lide lidt grovhed i brød, så jeg har tilsat grahamsmel
En slags med laks og peberrodsost - det er god skik og brug med fisk til forretten. Når det skal gå lidt stærkt og alligevel være lækkert, er tortillapandekager en rigtig god ide
Når en iraner ser et fladt brød, vil han omgående mose fetaost ud på brødet, drysse med krydderurter, radiser og andre grønne sager, rulle brødet sammen og spise det som en slags sund hotdog
Sprutterne var knasende sprøde udenpå, møre indeni ogmed en dejlig smag af citron. Mad med feriesmag. I dag er det fredag, og i aften skal vi have nippemad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.