Ugens første (imponerende) aftensmad står på asiatisk laks bagt i en marinade af soya, friske krydderurter, lime, ingefær og chili serveret med en ærtepesto pastasalat med pinjekerner og langtidsbagte tomater
multe, laks eller rødfisk - men husk at tilbered dem med skindet på. 1-2 cm ingefær, revet. 1 fed hvidløg, presset. 1 rød chili, finthakket. 2 limefrugter, saften. 3) Bland en dressing af rørsukker, sojasauce og lime. 4) Tilsæt forårsløg, ingefær, hvidløg og chili i dressingen. 1-2 cm ingefær, revet. 1 fed hvidløg, presset. 1 rød chili, finthakket. 2 limefrugter, saften
For et stykke tid siden købte jeg en stor pose laksefilletter på frost. saften fra en lime. Det var åbentbart sådan nogle tørre kedelige laksefilletter skulle behandles
Baconstegt laks med linser og blodgrapeOnsdag. usaltet cashewnødderSort chilipasta (findes ved de asiatiske varer på supermarkedets hylder)KarryMuskatnødSoyasauceFiskesauceSesamolieNeutral olie (f