Bland dressing med kartofler, gulerødder og agurker og lad det trække mens du laver laksen. Jeg har en rigtig stor svaghed for wasabi, og jeg kan derfor godt lide at få det ind i hverdagsmaden, så jeg ikke skal "nøjes" med at spise det, når jeg spiser sushi
Essensen er, at man vælger tilbehør med meget smag, da det fremhæver laksen. Laks, som jeg foretrækker at bruge, skal bare være på ‘filetform’ uden ben og have været på frost 12-24 timer først, så den kan spises rå med god samvittighed Tilbehøret er med inspiration fra Sticks & Sushi, og det kan varieres. Basen er laksefilet, som skæres ud i 0,5-1cm skiver
Kombinationen af laksen, som smelter på tungen og dens knasende sprøde topping af hørfrø (mandler) og solsikkekerner i en marinade af sur/sød chilisovs, soya og lime, er en sand morgensang for smagsløgene
Laksen er marineret med soya, sur/sød sauce samt mandler og limesaft, som er asiatisk inspireret. Takket være "Sushi", er den kommet på menuen igen i mange danske hjem, hvilket denne ret inspireres af - Danmark møder Asien
Skær imens laksen i tykke strimler, hak forårsløg, skær agurken og avokadoen i bjælker. På bloggens facebook reklamerede jeg med en lækker lowcarb sushi for et par dage siden og her kommer opskriften