servere lammekøllenmed denne opskrift på ovnbagte kartofler og gulerødder. Gnidlammekøllen godt medolieblandingen, og skær små lommer i kødet med en skarp kniv
servere lammekøllenmed denne opskrift på ovnbagte kartofler og gulerødder. Gnidlammekøllen godt medolieblandingen, og skær små lommer i kødet med en skarp kniv
Server med brød, som man dypper i den dejlige sauce der er kommet fra væden, salat og kartofler. en gang itimen kommes noget af det væde, på som liggeribunden af fadet, ud over stegen
Denne gang lavede jeg en form for spanske kartofler og rodfrugter bagt i ovn. Der er lidt sky ibunden af det fad køllen har lagt i, jævn det nænsomt – det skal ikke være tyk brun sovs, men en let sauce
Her er det serveret tillammekølle, rødvinssovs og glaserede gulerødder. Læg et lag kartoffelskiveribunden af formen, pensl med smør, og drys medlidttimian, salt og peber