Skålen blev dækket med en tallerken og et håndklæde inden det blev stillet udenfor i kulden. Søndag morgen bagte jeg disse langtidshævedegulerodsboller til min familie
Langtidshævedegræskarboller – min version. Det er ikke så tit, at jeg bager boller. Jeg har før lavet boller med gulerødder og squash, så det var oplagt at prøve med græskar også
Bollerne er super nemme at lave, kræver ingen æltning og er dermed uden røremaskine. Mysli, tranebær, chokolade eller nødder, og jeg har i lang tid haft lyst til at bage min egne langtidshævedevalnøddeboller (har fået lidt inspiration fra Valdemarsro)
Det er boller, som det tager tid at bage, men resultatet er forrygende. Jeg bruger både koldpresset fedtreduceret nøddemel og glutenfrit mel til bollerne, det sikrer nærings- og proteinrigerige boller, og det giver en fantastisk smag
Endnu en omgang langtidshævedeboller er blevet bagt. Chiabollerne er blevet lækre sprøde udenpå og har en god krumme, lækre med smør, en god ost og en klat æblegele
De her majsstykker er langtidshævede og har ca. Grovboller med surdej. Det giver ikke syrlige boller men mere nogle sprøde og velsmagende boller der henter noget sødme fra netop majsmelen
Langtidshævedemüesli-boller med æble, kanel – en lille smule mørk chokolade – og masser af gods i. Når dejen har hævet hives stykker af som formes forsigtigt til nogle let aflange boller
Jeg plejer at lave dejen om aftenen og bage bollerne om morgenen. Men hvis man skal bruge bollerne samme dag, kan man reducere hævetiden ved at øge mængden af gær