Form så til et brød, uden dog at slå dejen helt ned. Så tager man låget af og bager brødet færdigt. Hvis man bager dette brød med Ølandshvede eller spelt, skal man bruge mere vand
I. g. å. r. a. f. t. e. s. h. v. d. i. C. n. o. æ. l. p. k. ,. b. j. ø. m. u. J. c. R. ). L. (. 1. 5. 3. ½. 0. T. H. D. 2. S. B. F. -. y. P. N. M. |. E. w. V. K. O. z. ) g
Sidste weekend havde vi dog lyst til at bage et langtidshævetbrød i hævekurv. Det er vigtigt at dejen er en lille smule klæbrig uden at være klistret da den suger noget af melet i hævekurven til sig
NoterDen opmærksomme læser vil have set at det næsten er den samme dej som "Verden bedste brød". Hvis du presser dem flade direkte på pizzaspaden skal du bare sørge for at der er godt med mel under dem, så du kan løfte dem fra bordet uden at de hænger fast
Mmm, go'morgen-brød. Sådan tænkte jeg i går aftes, hvor jeg skulle fylde formene til de brød, der skulle hæve natten over og så smækkes i ovnen hertil morgen
Perfekt morgenbrød/boller der ikke stjæler din tid. Hvis du har en vandforstøver så kan du lige når du sætter brødene ind, sprøjte lidt vand ind, så hæver de mere op
Lækker italiensk fladbrød med masser af smag, brødet er også i "familie" med pizzaen. Server dette brød som tilbehør til diverse retter eller bare spis det som det er, er også lækkert
Når der bliver bagt brød herhjemme er det oftest en langtidshævet en af slagsen, men da bollerne skal spises i aften er det jo begrænset hvor lang tid de kan stå og hæve