Da jeg havde overstået træningen, cyklede jeg hjem til mine forældre, hvor der stod grill og kold hvidvin på menuen Som altid fik jeg lov til at sætte mit præg på maden – for ikke næsten at lave det hele selv Men det foretrækker jeg egentlig, for jeg elsker at lave mad
Retten skal stå og simre i flere timer, da den oprindeligt blev lavet af de mindre gode udskæringer. Det meste af tiden står det og passer sig selv i gryden
Jeg har lavet denne portion med min søde veninde Maria, hvor vi tømte køleskabene for grønt, æg og en rest chorizo og forkælede os selv med en lækker frokost
Så kan du stille den på køl og hvile, mens du laver tomatsauce. Min udgave er nok en smule stærkere end det man typisk vil få serveret i spanien, men man kan naturligvis selv justere i styrken og evt helt udelade chilien
Kødsovs smager godt, og indgår selvfølgelig også i vores madprogram med jævne mellemrum, men den skal altså være lavet af nogle ordentlige råvarer og den skal smage af noget – andet end tomat
Aspargessalaten er nem at lave og smager. passer sig selv i ovnen frigør det tid til alt muligt andet. Fish cakesmed Røget Makrel, Bagt kartoffelsalat med Rødløg og Krydderurter og
Lav den opbagte sauce, smag den til (husk der er salt i kogevandet) og kom grøntsagerne ned i. Jeg foretrækker selv at anrette bollerne portionsvis på tallerknerne og derefter komme saucen hen over dem
Lav den en times tid i forvejen (eller længere og stil den på køl). Løget havde altid været en velkommen del af retten, selv i dens allermørkeste time, men lige så stille sneg der sig flere og flere grønsager ind