Jeg synes det føles super rart at jeg helt præcis ved hvad der er i det jeg spiser og så er der bare en ekstra glæde ved selv at have produceret noget fra bunden
Hvis du har brug for en lækker chia chokolade mysli, som er crunchy nu og her og ikke har mulighed for at lave den selv, kan jeg foreslå kakaocrunchen eller kardemommecrunchen fra Thunberg, som jeg har været med til at udvikle – se dem lige her
Og vil de ikke være hyggeligt selv at kunne lave dem. Hvis du vil lave en bund af chokolade, skal der gerne være noget chokolade tilbage til at lave bunde med
Du kan selvlave en hindbærmousse eller købe noget der blot skal blandes op med piskefløde. Næsten ikke til at modstå - frisk og lækker, ja lige til at spise ,Chokolade/marcipan cupcake m/hindbær frosting(Fyld af hindbær mousse i midten)Du skal bruge
Jeg valgte at lave dem med chokoladeganache, som jeg tidligere har lagt en opskrift på bloggen om. Du kan nu vælge lige den creme eller ganache som du selv bedst kan lide
En lille gryde og en lidt større skål, der er en anelse større i diameter end gryden, så du kan lave et vandbad UDEN chance for, at der kommer vand og damp ned til chokoladen
Alternativt kan du selvlave en af bølgepap og kageplast, som jeg har gjort på billedet nedenfor (bølgepap er købt hos isenkræmmeren og er det, som de bruger til indpakning