Hvis du gerne vil forkæle familien med lidt lækkert i weekenden, så er det måske de her lune, sprøde french toast med chokolade, som skal have en plads på morgenbordet i morgen tidlig
Nyd dem lune med smør og lad resten køle af på en rist. Opbevar dem derefter i fryseposer, de holder sig fint saftige og lækre i 2-3 dage og kan derefter ristes, bruges til bruchetta, laves til raps eller french toast
Du kan dog lune dem i ovnen for at få dem sprøde igen. Den er simpelthen så smart, da man kan lave alt fra toast til pandekager, panini, belgiske vafler som disse og meget mere
Ja bare duften af det lune brød, de vame æbler og den smeltede chokolade er næsten nok i sig selv. Der er lidt french toast over den, og så alligevel ikke
Alt min kreativitet og indre Ursula Urkvinde så ikke kunne finde på andet end stakkevis af ristet rugbrød eller toast med minarine, det er noget andet, pointen er her, at jeg ikke var ”mæt” på flere planer
Chevre chaud salat / Tærte med spinat, karamelliserede løg og gedeost / Græskarsuppe med æbler og gedeost / Salat med dadler og gedeost / Den ultimative toast med gedeost og valnøddepesto
Spis de arme riddere lune, og med smør eller syltetøj på toppen. - eller French Toast om man vilFor det var, hvad jeg fik lyst til at give mig i kast med, på sådan en smuk og solrig fridags morgen som idag - og ja, de blev selvfølgelig nydt på altanen - i morgensolen og med en god kop kaffe til
De er fyldt med lækkert fyld og er friskbagte og lune, når man køber dem. Her delte vi en ‘avo smashed toast’ på ristet surdejsbrød med pocheret æg og et bananbrød med kaffemascarpone og sprød boghvede – helt sikkert noget, jeg må prøve at lave herhjemme
toast med lidt surt, fx cornichons. Er du til lever. I dag serverer vi lever i Louises køkken. Det er en. billig og smagfuld spise, som er utrolig upopulær